LinienMC

Tilmeld dig LinienMC's nyhedsbrev og få nyhederne bragt lige til din indbakke!

Velkommen              

Hvor "bor" vi

Brugere af Linien

Dem uden MC

Anmeldelser

Erfaringer

Venskaber

Køb og salg

Ture

Galleri

Video galleri

Striben galleri

Ordet er frit

Links

Sponsor

Forum

Kalender

MC-Vittigheder

Nyhedsbrev

Forslag til ny MC parkering på Langelinie

Her er forslaget. Jeg sender det af sted til Københavns Havn 22/10. Så hvis du har tilføjelser, rettelser, et bedre forslag eller lignende, så skriv til beringSNABELklogDOTdk med det samme!!!

Billeder der skal bevise at der har været mc p-plads og at der stadig er brug for det!!!

Brev til Københavns Havn:

København den 22. oktober 2003.

Jeg skriver på vegne af mig selv og mange andre motorcyklister der bruger Langelinie som samlingspunkt.

 Den yderste del af Langelinie har gennem flere år været et uformelt samlingspunkt for mange motorcyklister, hvor der om sommeren kan være et fremmøde på mere end 100 motorcykler i godt vejr. Efter omlægningen og nedrivningen af den yderste mole er parkeringspladsen til motorcykler ikke blevet genetableret. Da området har været et uformelt samlingssted, uden nogen ansvarlig klub eller lignende, må det antages, at vi også i fremtiden vil samles der til fælles fornøjelse. Området har endvidere været udgangspunkt for et træf, hvor over 200 motorcykler samlet kørte gennem byen til Øksnehallen for at åbne en udstilling om motorcykler.

Vi, der jævnligt mødes på området mener derfor, at det er nødvendigt, at p-pladsen for motorcykler genetableres, dels for at vi har et sted, hvor vi lovligt kan parkere, dels fordi de øvrige brugere af området ikke unødigt skal finde adgangsvejene blokeret af motorcykler, der er parkeret hulter til bulter, hvor der nu bedst er plads. De medsendte billeder skulle gerne dokumentere at der tidligere var en mc p-plads og at den blev brugt meget. Besøg i øvrigt LangelinieMC's hjemmeside på: www.linienmc.dk og se flere billeder.

Det kan samtidig bemærkes, at de mange motorcykler udgør en attraktion for mange mennesker, som har noget spændende at se på, samtidig med at de spiser deres is, fædre der viser cyklerne frem medens de fortæller deres børn om dengang de selv havde sådan et dyr, og meget mere.

Vi har derfor udarbejdet følgende forslag til fremtidig placering af et afmærket område til brug for parkerede motorcykler:

Forslag 1: Langs kaj kanten fra rundkørslen hen mod Molepavillionen. Afmærkningen skal være ca. 1,8 m bred - der vil stadig være plads til bilerne og deres parkering.

Forslag 2: Langs kantstenen mellem Molepavillionen og Molekiosken.

Forslag 3: Begge steder, da der om sommeren godt kan være op mod 100+ motorcykler samtidigt.

Med venlig hilsen


Henrik Bering Pedersen
Webmaster LinienMC

Klik ind i Forum og deltag med din mening!
 

Velkommen

Bosnien

Afstemninger    

Andre nyheder

 

Nyheder:

 

10/8 - 11:
Nyt indlæg i:

Ordet er frit

 

Kalender:

24/12 - 11:
Juleaften

 

 

Kontakt LinienMC:    E-mail: skriv til webmaster via adressen under "brugere"

Senest opdateret: 29. november 2011