LinienMC

Tilmeld dig LinienMC's nyhedsbrev og få nyhederne bragt lige til din indbakke!

Velkommen              

Hvor "bor" vi

Brugere af Linien

Dem uden MC

Anmeldelser

Erfaringer

Venskaber

Køb og salg

Ture

Galleri

Video galleri

Striben galleri

Ordet er frit

Links

Sponsor

Forum

Kalender

MC-Vittigheder

Nyhedsbrev

Midtfyns Festival 2001

Carsten, Jess og Henrik var med på Midtfyns Festival - naturligvis kørende på MC. Her følger lidt billeder fra ugen der gik.

Så er cyklerne parkeret og teltene er slået op!

Indgangen til vores lejr - som det ses skarp bevogtet af Spirilen...

Carsten er lige blevet vækket..... resten siger vist sig selv!

Så skulle der køres tur ad de sydfynske landeveje. Vi endte ved ishuset i Fjellebro - kan godt anbefales!!! Men pas på med hvor mange kugler du bestiller, for de ganger med 2! Så hvad jeg troede skulle være en 3 kugler gammeldags blev altså til en 6 kuglers!!! Billedet til højre måtte vi have med, Polle fra Snave kom lige forbi og mængede sig med de "store"....

Så er vi taget på Bone's restaurant i Odense. Jeg tør vove den påstand at de serverer Danmarks bedste BBQ spareribs - så når vi alligevel er på Fraugdetræf skal jeg helt sikkert forbi en aften og spise!!

Oversigtsbillede over festivalpladsen - i baggrunden ses rytmescenen. Billedet til højre er fra åbningskoncerten med Blues Brothers souvenir show.

Det er helt rart at have egen dyne med når man er på festival. Resten af billedet vil jeg lade være med at kommentere...

Det var varmt, så vi besluttede at tage en tur i Odense friluftsbad - så fik Carsten også mulighed for at lufte sin T-shirt som det ses på billedet til højre.

Billede fra mixertårnet ved rockscenen. På næste billede er Carsten vist fuld.... jeg kan ikke huske det. Helmut har helt sikkert fået for mange........

Safri Duo er faktisk fremragende når de spiller live! Jeg håber de bliver flyttet til rockscenen i 2002, hvis de kommer, for der ikke plads nok på rytmescenen.

Velkommen

Bosnien

Afstemninger    

Andre nyheder

 

Nyheder:

 

10/8 - 11:
Nyt indlæg i:

Ordet er frit

 

Kalender:

24/12 - 11:
Juleaften

 

 

Kontakt LinienMC:    E-mail: skriv til webmaster via adressen under "brugere"

Senest opdateret: 29. november 2011